Excursie Fort 1881 afgelast

In de laatste nieuwsbrief hebben wij een artikel geplaatst over de excursie naar Fort 1881 in Hoek van Holland op dinsdag 7 april.

In verband met de ontwikkelingen omtrent het corona-virus is deze excursie geannuleerd.

De organisatie van Fort 1881 had al eerder contact met ons opgenomen om de excursie te verplaatsen naar 19 mei, maar door de uitbreidingen van maatregelen vanuit de overheid komt ook deze datum te vervallen.

Na overleg met het bestuur hebben wij het besluit genomen om de situatie eerst aan te kijken en daarna een nieuwe datum te plannen. Bij het uitkomen van de volgende nieuwsbrief eind mei, zal er ongetwijfeld bekend zijn of er vanaf 1 juni weer bijeenkomsten mogelijk zijn. In deze nieuwsbrief zal dan komen te staan of de excursie door zal gaan en wanneer dit dan zal zijn.