Nieuwe partners: MOS Carwash, Hoveniersbedrijf Posthumus en Youngtimer Camperverhuur.

MOS Carwash
Goed nieuws voor onze leden die wonen of werken in Zoetermeer en omgeving: sinds 1 januari is MOS Carwash partner geworden van de HAC. Leden profiteren van 10% korting. MOS Carwash is te vinden aan de Argonstraat 18 op het industrieterrein tegenover de Gamma in Zoetermeer. in nieuwsbrief nr 1 van 2017 vindt u meer informatie over MOS Carwash of op hun website: www.moscarwash.nl

Hoveniersbedrijf Posthumus
Sinds half maart is Hoveniersbedrijf Posthumus toegetreden als partner van de HAC. U profiteert bij hen van 10% korting op het uurloon.
Hoveniersbedrijf Posthumus is te bereiken op telefoonnummer 010-5221014 of 079-3160469 of mobiel 06-51227762 of per email: hovenier@posthumushov.nl
Neem eens een kijkje op hun website: www.posthumushov.nl

Youngtimer Camperverhuur
Onze laatste nieuwe partner is Youngtimer Camperverhuur uit Bleiswijk. Ook zij hebben zich sinds half maart bij ons aangesloten.
In Bleiswijk staan de campers om bekeken te worden, maar alle modellen zijn ook terug te vinden op de website www.youngtimercamperverhuur.nl inclusief de prijzen. HAC leden krijgen 10% korting bij vertoon van hun HAC pasje bij het huren in het voor- en naseizoen.
Youngtimer Camperverhuur is te vinden aan de Van ’t Hoffstraat 23 te Bleiswijk. Voor meer informatie kunt u altijd bellen tel. 06-28339360.