Nieuwe Partners: Gusto Moda en Innofaction

Sinds 1 oktober zijn er weer 2 nieuwe partners aan de partnerlijst van de HAC toegevoegd.

Als eerste willen wij u met trots Gusto Moda presenteren.
Gusto Moda is een unieke online portal met customized mode en accessoires voor de vrouw. Inmiddels is het een internationaal platform met circa 12 wisselende designers en een breed assortiment aan bijzondere producten, als 3D-geprinte sierraden, handgemaakte tassen, agenda´s,  jurken en schoenen. Gusto Moda is geen standaard webshop. Alle producten worden op bestelling gemaakt, waardoor het altijd uniek is. Vandaar de slogan `Create your own style`.
Gusto Moda bestaat nog geen twee jaar en heeft al meerdere prijzen gewonnen. Zo heeft Gusto Moda de tweede publieksprijs gewonnen tijdens de Dutch Retail Experience Awards 2015, is het platform genomineerd geweest voor de Accenture Innovation Awards 2015 en is het platform benoemd tot  een van de 50 talenten van 2016 en  tot een van de tien Retailrookie 2016-2017.
Gusto Moda een 5 maanden een pop-up store gehad in de Store of the Future in het winkelcentrum New Babylon en heeft daar nu een pop-up store in the Dutch Tailers.
Het platform biedt in Europa gratis verzending gratis verzending aan bij bestellingen boven de 70 euro. Verder zijn de cadeaukaarten Fashioncheque, Yourgift en Webshopgiftcard ook aangesloten.
Bij deze nieuwe partner van de HAC ontvangen leden een korting tot 10% op online bestellingen bij Gusto Moda, wanneer zij bij de bestelling de code HAC2016 vermelden.

Onze andere nieuwe partner INNOFACTION helpt uw bedrijf toekomst proof te maken!
De economie trekt weer aan! INNOFACTION helpt MKB bedrijven weer te groeien, met hands-on dienstverlening op het gebied van strategie ontwikkeling en innovatie, marketing & sales en business development. De wereld veranderd snel en nieuwe technologie en internet biedt veel mogelijkheden, mits je daar als bedrijf goed en tijdig op in speelt.
In de wereld van automotive zijn momenteel zeer ingrijpende veranderingen gaande, zoals de opkomst van de duurzame energie, de electrische auto, sensoren, het Internet of Things en de driverless cars. Maar ook in andere markten, zoals in retail, de zorg en het betalingsverkeer vinden enorme veranderingen plaats, waarbij steeds meer het accent op de online business komt te liggen en het consumenten gedrag veranderd.
INNOFACTION is gevestigd in Den Haag, beschikt over een netwerk van specialisten en heeft al 6 jaar ervaring in het succesvol werken met een twintigtal start-ups , software- en technologie bedrijven. INNOFACTION is als adviseur betrokken bij de Store of The Future en tevens Smart Industry ambassadeur. Als nieuwe partner van de HAC helpen ook graag ook uw bedrijf toekomstproof te maken, zodat u optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden die nieuwe technologie biedt om uw business te innoveren en te laten groeien.
Leden van de HAC ontvangen gratis eerste adviesgesprek voor hun bedrijf en ontvangen 10% korting op onze projecten. Voor meer informatie kunt u opnemen met Pieter Jongert, General Manager van INNOFACTION, tel: 06-455 00 484.