Nieuwe secretaris

Sinds 1 juli jl. is Pieter Jongert aangetreden als nieuwe secretaris van de HAC. Hij volgt hiermee Nico Korving op, die de rol als secretaris voor vele jaren op voortreffelijke wijze heeft vervuld.

Pieter Jongert heeft als directeur van het bedrijf INNOFACTION een marketing en communicatie achtergrond en zal naast de rol van secretaris zich ook inzetten om nieuwe partners en leden voor de HAC te werven.

De ambitie is om de Haagse Automoblisten Club, die al meer dan 50 jaar bestaat, enigszins te verjongen en weer een nieuw elan te geven, zodat wij als regionale automobilisten en consumenten club relevant blijven en midden in de moderne en steeds veranderende maatschappij blijven staan.

De afgelopen periode hebben wij al De Uithof, Kalisvaart Drogisterijen en Beauty Stores, Reisbureau Espana Exclusiva, Restaurant El Sombrero en Health Spa en Wellness als nieuwe partners mogen verwelkomen. Onze leden ontvangen bij al deze bedrijven met hun lidmaatschappas korting en wij ondersteunen hiermee tevens de locale ondernemers.

Door steeds uitgebreider en gevarieerd aanbod van regionale bedrijven aan onze leden, onze nieuwsbrief, de speciale excursies, de vernieuwde website en via social media blijven wij u ook de komende jaren graag van dienst!