Nieuwe partner: Restaurant El Sombrero

Per 1 juli 2015 hebben we er weer een nieuwe partner bij. Gelegen in hartje Den Haag vindt u El Sombrero: Het eerste en beste Mexicaanse specialiteiten restaurant. Al sinds 1980 gelegen aan de Nieuwstraat 21a.

U vindt in het restaurant een gezellige Mexicaanse sfeer, in een wereld van lekkere Margaritas, Guacamole en Tortillas gevuld met de heerlijkste, verse ingredienten. Maar ook klassiekers zoals Pollo Mole Poblano: kip en een pikante chocoladesaus. Of verrukkelijke Mexicaans gekruide Gambas. Of wat dacht u van Fajitas: heerlijk gekruide reepjes ossenhaas en kipfilet met paprika en uitjes, geserveerd in een heet pannetje, met Guacamole, crème frâiche, cheddarkaas, Mexicaanse pepers (Jalapeños) en Tortilla’s.

Zomers kunt u op lange, zwoele avonden heerlijk buiten dineren op de patio; een oase van rust in het drukke stadsleven. U kunt dan weg dromen naar de Mexicaanse stranden en onder het genot van een Margarita of een lekker frisse Mexicaanse Cerveza rustig uw keuze maken uit het uitgebreide menu. Als HAC-lid krijgt u 10% korting op de eindrekening op vertoon van uw ledenpas.

El Sombrero hoopt u snel te mogen verwelkomen!