Nieuwe HAC-partners

Zoals u in de laatste nieuwsbrief misschien al gezien heeft, hebben wij sinds kort een aantal nieuwe partners.

Kalisvaart
Wij zijn er trots op u te mogen mededelen dat Kalisvaart Drogisterijen en Beautystores onze nieuwste HAC-partner is. HAC-leden krijgen 10% korting op vertoon van hun ledenpas. De korting geldt voor alle vestigen, maar geneesmiddelen en producten waar al andere prijskortingsacties op van toepassing zijn worden uitgesloten. In onze volgende nieuwsbrief zal een interview komen te staan met eigenaar Fred Kalisvaart.
Kalisvaart heeft 7 vestigingen in Den Haag, Scheveningen en Zoetermeer. Kijk voor de adressen van de winkels in de partnerlijst onder het kopje ‘voordelen’ op deze site, of op de website van Kalisvaart zelf. www.kalisvaart.nl

Espana Exclusiva
Ook zijn wij erg blij met onze nieuwe partner voor reisbestemmingen in Spanje: Espana Exclusiva. Als echt spaanse weet directeur Esperanza van Lomwell alles over de spaanse cultuur. Ze bieden geen standaardreizen aan, maar programma’s op maat. Op pagina 5 in nieuwsbrief 1 vindt u een interview met Esperanza.
Neem eens een kijkje op de website voor misschien wel uw volgende reisbestemming. www.espanaexclusiva.com

Health Spa en Wellness
Op de voorpagina van de laatste nieuwsbrief heeft u de introductie kunnen lezen van Health Spa en Wellness. Leden van de HAC kunnen een gratis kennismakingsles en daarna 10% korting op een abonnement naar keuze. Voor meer informatie kunt u hun website bekijken, maar uiteraard mag u ook gewoon bij Health Spa en Wellness binnenlopen. Ze zijn gevestigd aan De Savornin Lohmanplein 7 te Den Haag. www.healthspa.nl