Bezoek AutoRai op 23 april

Ga met ons mee naar Amsterdam naar de AutoRai. Voordeliger kunt u er niet komen! U kunt zich nu al opgeven (en betalen). Doe het in ieder geval voor 1 april. Het kost u slechts € 15,- inclusief vervoer en entree. Desgewenst kunt u één niet-lid meenemen als introducé en die betaalt € 20,- .

Ontdek het grootste aanbod, de nieuwste, maar ook de meest exclusieve modellen. Zeer de moeite waard voor elke automobilist. We gaan per touringcar op 23 april. We vertrekken om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het eindpunt van lijn 4 aan de Lozerlaan in Den Haag (Jaap Edenweg, de toegangsweg naar de UITHOF). U kunt daar redelijk gemakkelijk de auto kwijt en ook met tram 4 kunt u er eenvoudig komen. We hebben een groepskaart als toegangsbewijs gekocht, dus we moeten gezamenlijk het RAI gebouw binnen gaan. Erna bent u natuurlijk vrij te gaan en staan waar u wilt om te ontdekken wat er op autogebied te zien en te koop is.
We denken om 16.00 uur weer terug naar Den Haag te gaan, maar dat verneemt u t.z.t. wel in de bus. Uiteraard kunt u ook langer binnen blijven en/of in Amsterdam blijven, maar dan moet u op eigen gelegenheid terug. Laat het ons vooraf wel even weten in dat geval. De tentoonstelling is op werkdagen geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur.

U kunt zich opgeven via de website, per e-mail of via de coupon in de laatste nieuwsbrief.